APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta N3KTX-1 - info
Kommentti: W2.MDn MasonDixon Group
Sijainti: 39°17.13' N 76°44.36' W - lokaattori FM19PG18GM - näytä kartta - staattinen kartta
1.6 km luoteeseen suuntaan 337° kaupungista Catonsville, Baltimore County, Maryland, United States [?]
3.5 km luoteeseen suuntaan 303° kaupungista Charlestown, Baltimore County, Maryland, United States
10.9 km länteen suuntaan 267° kaupungista Baltimore, City of Baltimore, Maryland, United States
50.4 km koilliseen suuntaan 30° kaupungista Washington, D. C., Washington, D.C., United States
Sijainti lähetetty: 2021-11-30 12:58:17 UTC (7m20s sitten)
2021-11-30 07:58:17 EST local time at Catonsville, United States [?]
Säätiedot lähetetty: 2021-06-23 08:13:25 UTC (160d 4h52m sitten)
2021-06-23 04:13:25 EDT local time at Catonsville, United States [?]
Lämpötila: 11.7 °C
Ilmankosteus: 100 %
Ilmanpaine: 1019.1 mbar
Tuuli: lännestä 274° 0.0 m/s (puuskissa 0.0 m/s)
Sade: 0.0 mm 1 tunnin aikana, 12.7 mm 24 tunnin aikana, 0.0 mm puoliyöstä lähtien
Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS