APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta DW7412 - info
Sijainti: 34°24.00' N 119°06.00' W - lokaattori DM04KJ86AA - näytä kartta - staattinen kartta
3.9 miles luoteeseen suuntaan 324° kaupungista Santa Paula, Ventura County, California, United States [?]
8.6 miles pohjoiseen suuntaan 19° kaupungista Saticoy, Ventura County, California, United States
54.5 miles luoteeseen suuntaan 296° kaupungista Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
68.0 miles luoteeseen suuntaan 310° kaupungista Long Beach, Los Angeles County, California, United States
Sijainti lähetetty: 2021-06-20 20:39:01 EDT (24s sitten)
2021-06-20 17:39:01 PDT local time at Santa Paula, United States [?]
Säätiedot lähetetty: 2021-06-20 20:35:58 EDT (3m27s sitten)
2021-06-20 17:35:58 PDT local time at Santa Paula, United States [?]
Lämpötila: 73 °F
Kastepiste: 61 °F
Ilmankosteus: 65 %
Ilmanpaine: 1010.1 mbar
Tuuli: etelästä 191° 4.0 MPH (puuskissa 8.1 MPH)
Sade: 0.0 inches 1 tunnin aikana, 0.0 inches puoliyöstä lähtien
Säätiedoista piirretyt kuvaajat asemalta DW7412

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS