APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta DW7412 - info
Sijainti: 34°24.00' N 119°06.00' W - lokaattori DM04KJ86AA - näytä kartta - staattinen kartta
8.8 miles itään suuntaan 112° kaupungista Ojai, Ventura County, California, United States [?]
10.7 miles itään suuntaan 108° kaupungista Meiners Oaks, Ventura County, California, United States
54.5 miles luoteeseen suuntaan 296° kaupungista Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
68.0 miles luoteeseen suuntaan 310° kaupungista Long Beach, Los Angeles County, California, United States
Sijainti lähetetty: 2021-05-18 00:32:18 EDT (28s sitten)
2021-05-17 21:32:18 PDT local time at Ojai, United States [?]
Säätiedot lähetetty: 2021-05-18 00:26:42 EDT (6m4s sitten)
2021-05-17 21:26:42 PDT local time at Ojai, United States [?]
Lämpötila: 55 °F
Kastepiste: 50 °F
Ilmankosteus: 83 %
Ilmanpaine: 1015.9 mbar
Tuuli: etelästä 182° 0.0 MPH (puuskissa 0.0 MPH)
Sade: 0.0 inches 1 tunnin aikana, 0.0 inches puoliyöstä lähtien
Säätiedoista piirretyt kuvaajat asemalta DW7412

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS