APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta DB0PIB - info
Kommentti: DATV- & FM(145.575): http://igpichofunk.org Vaprs=12.4V, Tout=8.5C
Sijainti: 51°06.40' N 14°21.20' E - lokaattori JO71EC25JO - näytä kartta - staattinen kartta
2.9 km länteen suuntaan 290° kaupungista Wilthen, Saxony, Germany [?]
3.3 km itään suuntaan 72° kaupungista Neukirch/Lausitz, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
43.4 km itään suuntaan 82° kaupungista Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
113.3 km pohjoiseen suuntaan 358° kaupungista Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Sijainti lähetetty: 2022-10-01 21:38:03 UTC (1m57s sitten)
2022-10-01 23:38:03 CEST local time at Wilthen, Germany [?]
Säätiedot lähetetty: 2022-07-08 07:56:38 UTC (85d 13h43m sitten)
2022-07-08 09:56:38 CEST local time at Wilthen, Germany [?]
Lämpötila: 16.7 °C
Kastepiste: 12.8 °C
Ilmankosteus: 78 %
Ilmanpaine: 1024.8 mbar
Tuuli: luoteesta 331° 0.9 m/s (puuskissa 1.3 m/s)
Sade: 0.0 mm 1 tunnin aikana, 2.3 mm 24 tunnin aikana, 0.5 mm puoliyöstä lähtien
Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS