APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta DB0PIB - info
Kommentti: DATV- & FM(145.575): http://igpichofunk.org Vaprs=14.4V, Tout=-2.0C
Sijainti: 51°06.40' N 14°21.20' E - lokaattori JO71EC25JO - näytä kartta - staattinen kartta
7.8 km itään suuntaan 112° kaupungista Demitz-Thumitz, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany [?]
8.9 km etelään suuntaan 163° kaupungista Göda, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
43.4 km itään suuntaan 82° kaupungista Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
105.0 km itään suuntaan 73° kaupungista Chemnitz, Direktionsbezirk Chemnitz, Saxony, Germany
Sijainti lähetetty: 2022-12-01 17:54:57 UTC (10s sitten)
2022-12-01 18:54:57 CET local time at Demitz-Thumitz, Germany [?]
Säätiedot lähetetty: 2022-07-08 07:56:38 UTC (146d 9h58m sitten)
2022-07-08 09:56:38 CEST local time at Demitz-Thumitz, Germany [?]
Lämpötila: 16.7 °C
Kastepiste: 12.8 °C
Ilmankosteus: 78 %
Ilmanpaine: 1024.8 mbar
Tuuli: luoteesta 331° 0.9 m/s (puuskissa 1.3 m/s)
Sade: 0.0 mm 1 tunnin aikana, 2.3 mm 24 tunnin aikana, 0.5 mm puoliyöstä lähtien
Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS