Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VY1XY-1 - info
Kommentti: WX3in1Plus2.0 U=13.9V,T=??.?C/??.?F
Sijainti: 60°29.37' N 134°51.41' W - lokaattori CP20NL77EL - näytä kartta - staattinen kartta
27.4 km kaakkoon suuntaan 157° kaupungista Whitehorse, Yukon, Canada [?]
Sijainti lähetetty: 2022-08-10 19:28:10 UTC (6m14s sitten)
2022-08-10 12:28:10 MST local time at Whitehorse, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2022-07-14 02:03:40 UTC (27d 17h30m sitten)
2022-07-13 19:03:40 MST local time at Whitehorse, Canada [?]
Projekti: Battery State Tracking
Mitatut arvot: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS