Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VO2GO - info
Kommentti: VO2GO r10.0.2c
Sijainti: 52°56.35' N 66°55.46' W - lokaattori FO62MW95BJ - näytä kartta - staattinen kartta
1.2 km lounaaseen suuntaan 228° kaupungista Labrador City, Newfoundland and Labrador, Canada [?]
20.3 km koilliseen suuntaan 31° kaupungista Fermont, Côte-Nord, Quebec, Canada
Sijainti lähetetty: 2022-10-02 18:50:35 UTC (2m27s sitten)
2022-10-02 15:50:35 ADT local time at Labrador City, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2022-01-15 10:38:04 UTC (260d 8h14m sitten)
2022-01-15 06:38:04 AST local time at Labrador City, Canada [?]
Projekti: VO2GO QTH Station
Mitatut arvot: Batt1: 13.450 V (TLM: 1345 EQN: 0,0.01,0)
Batt2: 0 V (TLM: 0 EQN: 0,0.01,0)
Temp1: 0 C (TLM: 5000 EQN: 0,0.025,-125)
CPUTemp: 31.175 C (TLM: 6247 EQN: 0,0.025,-125)
BatteryTemp: 0 C (TLM: 5000 EQN: 0,0.025,-125)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS