Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VE3RSB - info
Kommentti: Rx Tx Igate in Burlington Ontario
Sijainti: 43°21.81' N 79°51.35' W - lokaattori FN03BI77HF - näytä kartta - staattinen kartta
2.9 km lounaaseen suuntaan 211° kaupungista Burlington, Ontario, Canada [?]
16.3 km koilliseen suuntaan 28° kaupungista Hamilton, Ontario, Canada
28.8 km lounaaseen suuntaan 214° kaupungista Mississauga, Ontario, Canada
51.5 km lounaaseen suuntaan 224° kaupungista Toronto, Ontario, Canada
Sijainti lähetetty: 2021-10-17 18:24:54 UTC (8m12s sitten)
2021-10-17 14:24:54 EDT local time at Burlington, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2021-10-17 18:16:15 UTC (16m51s sitten)
2021-10-17 14:16:15 EDT local time at Burlington, Canada [?]
Mitatut arvot: Avg 10m: 0.144 Rx Erlang (TLM: 28.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.081 Tx Erlang (TLM: 16.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 114 count/10m (TLM: 114 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 33 count/10m (TLM: 33 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 58 count/10m (TLM: 58 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS