Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VA6AWS-9 - info
Kommentti: 13.5V 11C Driving in Circles
Sijainti: 53°28.28' N 113°26.00' W - lokaattori DO33GL83AC - näytä kartta - staattinen kartta
5.6 miles etelään suuntaan 165° kaupungista Edmonton, Alberta, Canada [?]
5.7 miles lounaaseen suuntaan 236° kaupungista Sherwood Park, Alberta, Canada
13.9 miles kaakkoon suuntaan 143° kaupungista St. Albert, Alberta, Canada
Sijainti lähetetty: 2020-06-02 19:13:32 EDT (3d 7h46m sitten)
2020-06-02 17:13:32 MDT local time at Edmonton, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2020-06-02 19:07:36 EDT (3d 7h52m sitten)
2020-06-02 17:07:36 MDT local time at Edmonton, Canada [?]
Korkeus: 2327 ft
Mitatut arvot: Channel 1: 133 (TLM: 133 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 38 (TLM: 38 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 73 (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 59 (TLM: 59 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetriatiedoista piirretyt kuvaajat asemalta VA6AWS-9

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS