Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta KD8LBS-1 - info
Kommentti: WWW.KD8LBS.COM, WIDE AREA DIGIPEATER
Sijainti: 39°21.19' N 84°25.05' W - lokaattori EM79SI94VS - näytä kartta - staattinen kartta
3.6 km länteen suuntaan 251° kaupungista Wetherington, Butler County, Ohio, United States [?]
10.8 km lounaaseen suuntaan 206° kaupungista Monroe, Butler County, Ohio, United States
21.5 km pohjoiseen suuntaan 9° kaupungista Cincinnati, Hamilton County, Ohio, United States
138.9 km lounaaseen suuntaan 241° kaupungista Columbus, Franklin County, Ohio, United States
Sijainti lähetetty: 2022-09-26 22:48:04 UTC (11m38s sitten)
2022-09-26 18:48:04 EDT local time at Wetherington, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2022-01-09 06:24:05 UTC (260d 16h35m sitten)
2022-01-09 01:24:05 EST local time at Wetherington, United States [?]
Mitatut arvot: Channel 1: 670 (TLM: 670 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 19 (TLM: 19 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS