Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta HARIN - info
Kommentti: KC7SNN Mt Harrison APRS Digi
Sijainti: 42°19.60' N 113°39.28' W - lokaattori DN32EH18KJ - näytä kartta - staattinen kartta
25.8 km kaakkoon suuntaan 154° kaupungista Burley, Cassia County, Idaho, United States [?]
27.3 km etelään suuntaan 161° kaupungista Heyburn, Minidoka County, Idaho, United States
71.1 km itään suuntaan 111° kaupungista Twin Falls, Twin Falls County, Idaho, United States
115.9 km lounaaseen suuntaan 239° kaupungista Pocatello, Bannock County, Idaho, United States
Sijainti lähetetty: 2023-02-01 20:05:33 UTC (1m51s sitten)
2023-02-01 13:05:33 MST local time at Burley, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2022-03-20 05:40:40 UTC (318d 14h26m sitten)
2022-03-19 23:40:40 MDT local time at Burley, United States [?]
Mitatut arvot: Channel 1: 129 (TLM: 129 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 62 (TLM: 62 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 125 (TLM: 125 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 106 (TLM: 106 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 98 (TLM: 98 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS