Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta DB0PIB - info
Kommentti: DATV- & FM(145.575): http://igpichofunk.org Vaprs=14.4V, Tout=-2.0C
Sijainti: 51°06.40' N 14°21.20' E - lokaattori JO71EC25JO - näytä kartta - staattinen kartta
7.8 km itään suuntaan 112° kaupungista Demitz-Thumitz, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany [?]
8.9 km etelään suuntaan 163° kaupungista Göda, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
43.4 km itään suuntaan 82° kaupungista Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
105.0 km itään suuntaan 73° kaupungista Chemnitz, Direktionsbezirk Chemnitz, Saxony, Germany
Sijainti lähetetty: 2022-12-01 18:04:57 UTC (3m43s sitten)
2022-12-01 19:04:57 CET local time at Demitz-Thumitz, Germany [?]
Telemetria lähetetty: 2022-12-01 18:05:52 UTC (2m48s sitten)
2022-12-01 19:05:52 CET local time at Demitz-Thumitz, Germany [?]
Projekti: WX3in1Plus20 Telemetry
Mitatut arvot: Vfm: 13.700 V (TLM: 137 EQN: 0,0.1,0)
Vbuf: 14 V (TLM: 140 EQN: 0,0.1,0)
Isol: 0 A (TLM: 127 EQN: 0,0.1953,-24.80310)
Ievs: 9.179 A (TLM: 174 EQN: 0,0.1953,-24.80310)
Tbat: 10.500 C (TLM: 149 EQN: 0,0.5,-64)
Bitit:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS