APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta N0ANC-1 - info
Kommentti: I 13.1V
Sijainti: 45°28.85' N 94°10.34' W - lokaattori EN25VL95HJ - näytä kartta - staattinen kartta
1.4 km länteen suuntaan 280° kaupungista Saint Augusta, Stearns County, Minnesota, United States [?]
90.3 km luoteeseen suuntaan 308° kaupungista Minneapolis, Hennepin County, Minnesota, United States
103.4 km luoteeseen suuntaan 306° kaupungista Saint Paul, Ramsey County, Minnesota, United States
Sijainti lähetetty: 2022-01-26 11:05:06 UTC (15s sitten)
2022-01-26 05:05:06 CST local time at Saint Augusta, United States [?]
Säätiedot lähetetty: 2021-10-16 10:55:36 UTC (102d 9m sitten)
2021-10-16 05:55:36 CDT local time at Saint Augusta, United States [?]
Lämpötila: 4.8 °C
Kastepiste: 4.2 °C
Ilmankosteus: 96 %
Tuuli: etelästä 181° 0.0 m/s
Sade: 0.0 mm puoliyöstä lähtien
Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS