APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta W2MMD - info
Kutsumerkki: W2MMD
Määränpää: 73' Via Satellite {UISS54}
Sijainti: 39°43.01' N 75°12.36' W - lokaattori FM29JR52GA - näytä kartta - staattinen kartta
2.9 km kaakkoon suuntaan 148° kaupungista Mullica Hill, Gloucester County, New Jersey, United States [?]
3.5 km länteen suuntaan 260° kaupungista Richwood, Gloucester County, New Jersey, United States
148.8 km lounaaseen suuntaan 226° kaupungista Brooklyn, Kings County, New York, United States
150.5 km lounaaseen suuntaan 223° kaupungista New York City, New York, United States
Sijainti lähetetty: 2022-01-20 14:14:10 UTC (8h18m sitten)
2022-01-20 09:14:10 EST local time at Mullica Hill, United States [?]
Säätiedot lähetetty: 2022-01-17 09:36:36 UTC (3d 12h55m sitten)
2022-01-17 04:36:36 EST local time at Mullica Hill, United States [?]
Lämpötila: 5.0 °C
Ilmankosteus: 100 %
Ilmanpaine: 981.2 mbar
Tuuli: pohjoisesta 360° 0.0 m/s (puuskissa 0.0 m/s)
Sade: 0.0 mm 1 tunnin aikana
Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS