APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta VC3GIF - info
Kommentti: 146.585MHz New Davis Vantage Pro 2!!!
Mic-E-viesti: In service
Sijainti: 43°45.72' N 79°11.10' W - lokaattori FN03JS72TV - näytä kartta - staattinen kartta
13.3 km kaakkoon suuntaan 151° kaupungista Markham, Ontario, Canada [?]
15.6 km lounaaseen suuntaan 231° kaupungista Ajax, Ontario, Canada
19.8 km itään suuntaan 70° kaupungista Toronto, Ontario, Canada
43.1 km koilliseen suuntaan 62° kaupungista Mississauga, Ontario, Canada
Sijainti lähetetty: 2022-02-21 08:12:41 UTC (89d 16h29m sitten)
2022-02-21 03:12:41 EST local time at Markham, Canada [?]
Säätiedot lähetetty: 2021-08-05 17:40:15 UTC (289d 7h1m sitten)
2021-08-05 13:40:15 EDT local time at Markham, Canada [?]
Lämpötila: 23.3 °C
Kastepiste: 19.9 °C
Ilmankosteus: 81 %
Ilmanpaine: 1018.9 mbar
Tuuli: kaakosta 128° 0.0 m/s
Sade: 7.6 mm 1 tunnin aikana, 0.0 mm 24 tunnin aikana
Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS