APRS/CWOP säätiedot - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: G*
APRS/CWOP säätiedot asemalta BH1PYP-13 - info
Kommentti: ,002,007,009,002,007,009,
Sijainti: 39°58.57' N 116°24.58' E - lokaattori OM89EX94DG - näytä kartta - staattinen kartta
7.7 km pohjoiseen suuntaan 8° kaupungista Beijing, Beijing, China [?]
18.0 km luoteeseen suuntaan 296° kaupungista Tongzhou, Beijing, China
113.6 km luoteeseen suuntaan 325° kaupungista Tianjin, Tianjin Shi, China
Sijainti lähetetty: 2021-10-21 18:41:07 UTC (1m44s sitten)
2021-10-22 02:41:07 CST local time at Beijing, China [?]
Säätiedot lähetetty: 2021-10-21 18:36:07 UTC (6m44s sitten)
2021-10-22 02:36:07 CST local time at Beijing, China [?]
Lämpötila: 17.2 °C
Ilmankosteus: 20 %
Ilmanpaine: 1018.9 mbar
Tuuli: idästä 90° 0.0 m/s (puuskissa 0.0 m/s)
Sade: 0.0 mm 1 tunnin aikana, 0.0 mm 24 tunnin aikana
Tämän sivun säätiedot ovat enimmäkseen peräisin yksityisten harrastajien sääasemilta. Numeroidut, CW-alkuiset asemat ottavat osaa Citizen Weather Observer Program:iin. Useimmat muut asemat kuuluvat radioamatööreille. Jotkut välittävät APRS-IS-verkkoon säätietoja myös muista yleisesti saatavilla olevista lähteistä, esim. lentokenttien sääasemilta.
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS