Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta YU7AEC - info
Kommentti: YU7AEC Radio Club 'Neutrino' Odzaci JN95PM 145.350MHz
Sijainti: 45°30.46' N 19°15.66' E - lokaattori JN95PM11HU - näytä kartta - staattinen kartta
111.4 m pohjoiseen suuntaan 356° kaupungista Odžaci, Zapadno Bački Okrug, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Serbia [?]
10.3 km itään suuntaan 104° kaupungista Bogojevo, Serbia
53.2 km luoteeseen suuntaan 303° kaupungista Novi Sad, Juzhno Bački Okrug, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Serbia
122.5 km luoteeseen suuntaan 310° kaupungista Belgrade, Central Serbia, Serbia
Sijainti lähetetty: 2022-09-28 06:13:51 UTC (10m18s sitten)
2022-09-28 08:13:51 CEST local time at Odžaci, Serbia [?]
Telemetria lähetetty: 2022-09-28 06:23:03 UTC (1m6s sitten)
2022-09-28 08:23:03 CEST local time at Odžaci, Serbia [?]
Mitatut arvot: RoomTemp: 16.900 C (TLM: 16.900 EQN: 0,1,0)
CPUTemp: 32.100 C (TLM: 32.100 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS