Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta YT7MPB-1 - info
Kommentti: APRS-IS for Win32
Sijainti: 45°14.40' N 19°50.16' E - lokaattori JN95WF07HO - näytä kartta - staattinen kartta
8.8 km luoteeseen suuntaan 298° kaupungista Sremski Karlovci, Juzhno Bački Okrug, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Serbia [?]
15.5 km pohjoiseen suuntaan 354° kaupungista Irig, Sremski Okrug, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Serbia
69.2 km luoteeseen suuntaan 315° kaupungista Belgrade, Central Serbia, Serbia
122.4 km lounaaseen suuntaan 243° kaupungista Timişoara, Timiş, Romania
Sijainti lähetetty: 2022-07-20 09:00:03 UTC (21d 20h7m sitten)
2022-07-20 11:00:03 CEST local time at Sremski Karlovci, Serbia [?]
Telemetria lähetetty: 2019-12-29 15:15:52 UTC (955d 13h52m sitten)
2019-12-29 16:15:52 CET local time at Sremski Karlovci, Serbia [?]
Projekti: Battery State Tracking
Mitatut arvot: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS