Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta WR2X-2 - info
Kommentti: wr2x.ampr.org
Sijainti: 42°14.90' N 71°09.41' W - lokaattori FN42KF19EO - näytä kartta - staattinen kartta
7.5 km lounaaseen suuntaan 204° kaupungista Jamaica Plain, Suffolk County, Massachusetts, United States [?]
9.7 km etelään suuntaan 198° kaupungista Brookline, Norfolk County, Massachusetts, United States
12.9 km lounaaseen suuntaan 223° kaupungista South Boston, Suffolk County, Massachusetts, United States
14.6 km lounaaseen suuntaan 213° kaupungista Boston, Suffolk County, Massachusetts, United States
Sijainti lähetetty: 2022-07-25 02:46:44 UTC (68d 18h57m sitten)
2022-07-24 22:46:44 EDT local time at Jamaica Plain, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2022-01-19 23:18:57 UTC (254d 22h25m sitten)
2022-01-19 18:18:57 EST local time at Jamaica Plain, United States [?]
Mitatut arvot: Avg 10m: 0.047 Rx Erlang (TLM: 9.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.014 Tx Erlang (TLM: 2.900 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 40 count/10m (TLM: 40 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 5 count/10m (TLM: 5 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 9 count/10m (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS