Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VK2BWI-1 - info
Kommentti: VK2WI Amateur Radio NSW QF56MH
Mic-E-viesti: In service
Sijainti: 33°41.95' S 151°03.31' E - lokaattori QF56MH62OE - näytä kartta - staattinen kartta
6.4 km koilliseen suuntaan 53° kaupungista Castle Hill, The Hills Shire, New South Wales, Australia [?]
11.5 km koilliseen suuntaan 35° kaupungista Northmead, Parramatta, New South Wales, Australia
23.4 km luoteeseen suuntaan 323° kaupungista Sydney, City of Sydney, New South Wales, Australia
108.8 km lounaaseen suuntaan 218° kaupungista Newcastle, Newcastle, New South Wales, Australia
Sijainti lähetetty: 2022-01-21 05:03:46 UTC (5m28s sitten)
2022-01-21 16:03:46 AEDT local time at Castle Hill, Australia [?]
Telemetria lähetetty: 2020-09-14 00:10:57 UTC (494d 4h58m sitten)
2020-09-14 10:10:57 AEST local time at Castle Hill, Australia [?]
Mitatut arvot: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS