Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VE3RSB-15 - info
Kommentti: Rx Tx Igate in Burlington Ontario
Sijainti: 43°22.83' N 79°48.60' W - lokaattori FN03CJ21TH - näytä kartta - staattinen kartta
2.3 km itään suuntaan 106° kaupungista Burlington, Ontario, Canada [?]
19.9 km koilliseen suuntaan 35° kaupungista Hamilton, Ontario, Canada
25.2 km lounaaseen suuntaan 209° kaupungista Mississauga, Ontario, Canada
47.6 km lounaaseen suuntaan 222° kaupungista Toronto, Ontario, Canada
Sijainti lähetetty: 2021-08-31 15:24:31 UTC (92d 4h1m sitten)
2021-08-31 11:24:31 EDT local time at Burlington, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2021-08-31 15:31:02 UTC (92d 3h55m sitten)
2021-08-31 11:31:02 EDT local time at Burlington, Canada [?]
Mitatut arvot: Avg 10m: 0.063 Rx Erlang (TLM: 12.600 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 59 count/10m (TLM: 59 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 17 count/10m (TLM: 17 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS