Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta UW0WU-10 - info
Kommentti: DMR 438.700MHz Toff -760 R45k UR0WUE TS2 2555; TS1 25514 25577 25507;
Sijainti: 49°47.88' N 24°02.41' E - lokaattori KN29AT41TM - näytä kartta - staattinen kartta
4.6 km etelään suuntaan 165° kaupungista L'viv, L'vivs'ka, Ukraine [?]
13.2 km kaakkoon suuntaan 154° kaupungista Bryukhovychi, L'vivs'ka, Ukraine
115.7 km länteen suuntaan 284° kaupungista Ternopil’, Ternopil's'ka, Ukraine
Sijainti lähetetty: 2022-03-06 17:59:27 UTC (165d 8h9m sitten)
2022-03-06 19:59:27 EET local time at L'viv, Ukraine [?]
Telemetria lähetetty: 2022-03-02 11:03:08 UTC (169d 15h6m sitten)
2022-03-02 13:03:08 EET local time at L'viv, Ukraine [?]
Projekti: WX3in1Plus20 Telemetry
Mitatut arvot: Vin: 12.825 Volt (TLM: 171 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 30 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 36 Pcnt (TLM: 36 EQN: 0,1,0)
DgR1h: 52.777 Pcnt (TLM: 52777 EQN: 0,0.001,0)
Bitit:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS