Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta SQ5LTL-1 - info
Kommentti: U=12.3V DIGI Kozienice test
Sijainti: 51°35.00' N 21°33.10' E - lokaattori KO01SN69EX - näytä kartta - staattinen kartta
271.4 m itään suuntaan 81° kaupungista Kozienice, Powiat kozienicki, Masovian Voivodeship, Poland [?]
11.9 km pohjoiseen suuntaan 340° kaupungista Garbatka-Letnisko, Powiat kozienicki, Masovian Voivodeship, Poland
79.5 km luoteeseen suuntaan 298° kaupungista Lublin, Lublin Voivodeship, Poland
80.8 km kaakkoon suuntaan 153° kaupungista Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
Sijainti lähetetty: 2022-09-24 22:28:27 UTC (1m3s sitten)
2022-09-25 00:28:27 CEST local time at Kozienice, Poland [?]
Telemetria lähetetty: 2022-09-24 22:29:21 UTC (9s sitten)
2022-09-25 00:29:21 CEST local time at Kozienice, Poland [?]
Projekti: Telemetry test
Mitatut arvot: Vin: 12.640 Volt (TLM: 160 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 700 Pkt (TLM: 70 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 79 Pcnt (TLM: 79 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bitit:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS