Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta PI1CDR-2 - info
Kommentti: Rx-only iGate Midden-Drenthe NL
Sijainti: 52°51.20' N 6°36.39' E - lokaattori JO32HU24ST - näytä kartta - staattinen kartta
14.7 km lounaaseen suuntaan 238° kaupungista Borger, Gemeente Borger-Odoorn, Drenthe, Netherlands [?]
16.0 km luoteeseen suuntaan 305° kaupungista Sleen, Gemeente Coevorden, Drenthe, Netherlands
127.5 km koilliseen suuntaan 65° kaupungista Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
131.4 km koilliseen suuntaan 49° kaupungista Utrecht, Gemeente Utrecht, Utrecht, Netherlands
Sijainti lähetetty: 2022-05-29 10:52:55 UTC (12m44s sitten)
2022-05-29 12:52:55 CEST local time at Borger, Netherlands [?]
Telemetria lähetetty: 2019-06-24 18:31:45 UTC (1069d 16h33m sitten)
2019-06-24 20:31:45 CEST local time at Borger, Netherlands [?]
Mitatut arvot: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS