Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta PI1CDR-10 - info
Kommentti: Rx-only iGate Westerbork NL
Sijainti: 52°51.20' N 6°36.39' E - lokaattori JO32HU24ST - näytä kartta - staattinen kartta
14.7 km lounaaseen suuntaan 238° kaupungista Borger, Gemeente Borger-Odoorn, Drenthe, Netherlands [?]
16.2 km etelään suuntaan 169° kaupungista Assen, Gemeente Assen, Drenthe, Netherlands
127.5 km koilliseen suuntaan 65° kaupungista Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
131.4 km koilliseen suuntaan 49° kaupungista Utrecht, Gemeente Utrecht, Utrecht, Netherlands
Sijainti lähetetty: 2021-12-02 10:29:14 UTC (15m45s sitten)
2021-12-02 11:29:14 CET local time at Borger, Netherlands [?]
Telemetria lähetetty: 2019-06-24 18:31:45 UTC (891d 16h13m sitten)
2019-06-24 20:31:45 CEST local time at Borger, Netherlands [?]
Mitatut arvot: Avg 10m: 0.011 Rx Erlang (TLM: 2.100 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.006 Tx Erlang (TLM: 1.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS