Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta PI1APA - info
Kommentti: APRS Digipeater Apeldoorn
Sijainti: 52°12.10' N 5°59.55' E - lokaattori JO22XE98CJ - näytä kartta - staattinen kartta
1.8 km kaakkoon suuntaan 121° kaupungista Apeldoorn, Gemeente Apeldoorn, Gelderland, Netherlands [?]
5.0 km koilliseen suuntaan 23° kaupungista Beekbergen, Gemeente Apeldoorn, Gelderland, Netherlands
77.4 km itään suuntaan 104° kaupungista Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
107.9 km itään suuntaan 73° kaupungista Rotterdam, Gemeente Rotterdam, South Holland, Netherlands
Sijainti lähetetty: 2021-10-22 02:42:10 UTC (19m53s sitten)
2021-10-22 04:42:10 CEST local time at Apeldoorn, Netherlands [?]
Telemetria lähetetty: 2021-07-21 09:56:10 UTC (92d 17h5m sitten)
2021-07-21 11:56:10 CEST local time at Apeldoorn, Netherlands [?]
Projekti: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Mitatut arvot: Avg 10m: 0.002 Rx Erlang (TLM: 0.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS