Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta MF6NMZ-1 - info
Kommentti: TinyTrak4 Alpha
Sijainti: 34°09.63' N 118°30.48' W - lokaattori DM04RD98AM - näytä kartta - staattinen kartta
6.2 km lounaaseen suuntaan 242° kaupungista Van Nuys, Los Angeles County, California, United States [?]
14.9 km lounaaseen suuntaan 205° kaupungista San Fernando, Los Angeles County, California, United States
27.1 km luoteeseen suuntaan 296° kaupungista Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
52.7 km luoteeseen suuntaan 326° kaupungista Long Beach, Los Angeles County, California, United States
Sijainti lähetetty: 2022-05-20 20:44:25 UTC (88d 14h7m sitten)
2022-05-20 13:44:25 PDT local time at Van Nuys, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2022-06-18 20:07:06 UTC (59d 14h44m sitten)
2022-06-18 13:07:06 PDT local time at Van Nuys, United States [?]
Mitatut arvot: Channel 1: 126 (TLM: 126 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 15 (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS