Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta K5BWD-10 - info
Lähettänyt kutsu: WINLINK
Kommentti: 145.090MHz Winlink Packet Gateway
Sijainti: 31°41.50' N 98°57.50' W - lokaattori EM01MQ56AA - näytä kartta
3.7 km kaakkoon suuntaan 122° kaupungista Brownwood, Brown County, Texas, United States [?]
5.7 km etelään suuntaan 192° kaupungista Early, Brown County, Texas, United States
111.4 km kaakkoon suuntaan 139° kaupungista Abilene, Taylor County, Texas, United States
133.0 km luoteeseen suuntaan 299° kaupungista Killeen, Bell County, Texas, United States
Sijainti lähetetty: 2023-12-12 05:00:59 UTC (75d 17h51m sitten)
2023-12-11 23:00:59 CST local time at Brownwood, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2021-06-01 11:22:55 UTC (999d 11h29m sitten)
2021-06-01 06:22:55 CDT local time at Brownwood, United States [?]
Projekti: Ozona TX telemetry
Mitatut arvot: Vin: 13.800 Volt (TLM: 184 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 200 Pkt (TLM: 20 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 50 Pkt (TLM: 5 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 99 Pcnt (TLM: 99 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bitit:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS