Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta K0SHD-1 - info
Kommentti: K0SHD@WINLINK.ORG
Sijainti: 44°54.61' N 97°06.99' W - lokaattori EN14KV68AK - näytä kartta - staattinen kartta
1.2 km pohjoiseen suuntaan 355° kaupungista Watertown, Codington County, South Dakota, United States [?]
29.0 km pohjoiseen suuntaan 14° kaupungista Hayti, Hamlin County, South Dakota, United States
71.1 km pohjoiseen suuntaan 339° kaupungista Brookings, Brookings County, South Dakota, United States
123.7 km kaakkoon suuntaan 119° kaupungista Aberdeen, Brown County, South Dakota, United States
Sijainti lähetetty: 2023-01-02 02:20:41 UTC (30d 16h12m sitten)
2023-01-01 20:20:41 CST local time at Watertown, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2021-10-15 18:29:14 UTC (474d 4m sitten)
2021-10-15 13:29:14 CDT local time at Watertown, United States [?]
Mitatut arvot: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS