Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta JA2YQR - info
Kommentti: TinyTrak4 Alpha 13.6V31C
Mic-E-viesti: Off duty
Sijainti: 34°56.98' N 139°07.24' E - lokaattori PM94NW47LW - näytä kartta - staattinen kartta
3.9 km kaakkoon suuntaan 119° kaupungista Itō, Shizuoka, Japan [?]
16.2 km etelään suuntaan 163° kaupungista Atami, Shizuoka, Japan
72.9 km lounaaseen suuntaan 221° kaupungista Yokohama-shi, Kanagawa, Japan
97.2 km lounaaseen suuntaan 212° kaupungista Tokyo, Tōkyō, Japan
Sijainti lähetetty: 2021-12-01 00:55:17 UTC (1m45s sitten)
2021-12-01 09:55:17 JST local time at Itō, Japan [?]
Telemetria lähetetty: 2021-12-01 00:47:23 UTC (9m39s sitten)
2021-12-01 09:47:23 JST local time at Itō, Japan [?]
Korkeus: 110 m
Mitatut arvot: Channel 1: 999 (TLM: 999 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 259 (TLM: 259 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 184 (TLM: 184 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 183 (TLM: 183 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 165 (TLM: 165 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS