Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta HB9TYT-9 - info
Kommentti: WWW.AUDELADESPISTES.CH
Sijainti: 45°20.23' N 13°50.01' E - lokaattori JN65WI00AW - näytä kartta - staattinen kartta
2.6 miles pohjoiseen suuntaan 11° kaupungista Karojba, Istarska, Croatia [?]
8.2 miles lounaaseen suuntaan 232° kaupungista Buzet, Istarska, Croatia
59.0 miles lounaaseen suuntaan 214° kaupungista Ljubljana, Ljubljana, Slovenia
73.4 miles itään suuntaan 95° kaupungista Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
Sijainti lähetetty: 2021-06-14 08:28:45 EDT (21h42m sitten)
2021-06-14 14:28:45 CEST local time at Karojba, Croatia [?]
Telemetria lähetetty: 2020-09-18 11:29:48 EDT (269d 18h41m sitten)
2020-09-18 17:29:48 CEST local time at Karojba, Croatia [?]
Korkeus: 822 ft
Mitatut arvot: Channel 1: 181 (TLM: 181 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 82 (TLM: 82 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 56 (TLM: 56 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 56 (TLM: 56 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetriatiedoista piirretyt kuvaajat asemalta HB9TYT-9

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS