Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta GR4SSA - info
Kommentti: aprsmap
Sijainti: 49°59.19' N 11°56.19' E - lokaattori JN59XX26JS - näytä kartta - staattinen kartta
1.5 km itään suuntaan 76° kaupungista Nagel, Regierungsbezirk Oberfranken, Bavaria, Germany [?]
3.5 km koilliseen suuntaan 32° kaupungista Brand, Regierungsbezirk Oberpfalz, Bavaria, Germany
86.5 km koilliseen suuntaan 46° kaupungista Nuremberg, Bavaria, Germany
116.9 km lounaaseen suuntaan 217° kaupungista Chemnitz, Direktionsbezirk Chemnitz, Saxony, Germany
Sijainti lähetetty: 2022-03-02 00:26:40 UTC (168d 9h25m sitten)
2022-03-02 01:26:40 CET local time at Nagel, Germany [?]
Telemetria lähetetty: 2021-07-25 13:41:03 UTC (387d 20h10m sitten)
2021-07-25 15:41:03 CEST local time at Nagel, Germany [?]
Projekti: Battery State Tracking
Mitatut arvot: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS