Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta GG6DXG-15 - info
Kommentti: LoRa-Systeo A0RScube
Sijainti: 48°10.41' N 11°34.60' E - lokaattori JN58SE91EP - näytä kartta - staattinen kartta
4.0 km luoteeseen suuntaan 311° kaupungista Bogenhausen, Bavaria, Germany [?]
4.0 km pohjoiseen suuntaan 1° kaupungista München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
5.3 km lounaaseen suuntaan 247° kaupungista Unterföhring, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
55.6 km itään suuntaan 112° kaupungista Augsburg, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany
Sijainti lähetetty: 2022-03-17 05:55:29 UTC (150d 19h31m sitten)
2022-03-17 06:55:29 CET local time at Bogenhausen, Germany [?]
Telemetria lähetetty: 2022-03-17 06:33:15 UTC (150d 18h53m sitten)
2022-03-17 07:33:15 CET local time at Bogenhausen, Germany [?]
Mitatut arvot: Channel 1: 185 (TLM: 185 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 582 (TLM: 582 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 10287 (TLM: 10287 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS