Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta EL-UR5WLA - info
Lähettänyt kutsu: UR5WLA
Kommentti: 145.350MHz T136 R10k http://ur5wla.ucoz.net
Sijainti: 49°48.73' N 24°03.70' E - lokaattori KN29AT74JW - näytä kartta - staattinen kartta
2.5 miles kaakkoon suuntaan 136° kaupungista L'viv, L'vivs'ka, Ukraine [?]
4.5 miles koilliseen suuntaan 31° kaupungista Solonka, L'vivs'ka, Ukraine
71.2 miles länteen suuntaan 285° kaupungista Ternopil’, Ternopil's'ka, Ukraine
Sijainti lähetetty: 2021-05-12 17:40:12 EDT (1m37s sitten)
2021-05-13 00:40:12 EEST local time at L'viv, Ukraine [?]
Telemetria lähetetty: 2021-05-12 17:36:16 EDT (5m33s sitten)
2021-05-13 00:36:16 EEST local time at L'viv, Ukraine [?]
Mitatut arvot: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetriatiedoista piirretyt kuvaajat asemalta EL-UR5WLA

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS