Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta AF9W-13 - info
Kommentti: Rover Vehicle for 2023 Whidbey Marathon
Mic-E-viesti: In service
Sijainti: 48°17.18' N 122°39.64' W - lokaattori CN88QG08RQ - näytä kartta
1.5 km lounaaseen suuntaan 239° kaupungista Oak Harbor, Island County, Washington, United States [?]
5.9 km etelään suuntaan 170° kaupungista Ault Field, Island County, Washington, United States
79.4 km pohjoiseen suuntaan 342° kaupungista Seattle, King County, Washington, United States
112.2 km etelään suuntaan 162° kaupungista Vancouver, British Columbia, Canada
Sijainti lähetetty: 2023-04-23 20:42:16 UTC (360d 3h49m sitten)
2023-04-23 13:42:16 PDT local time at Oak Harbor, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2023-04-23 20:29:57 UTC (360d 4h1m sitten)
2023-04-23 13:29:57 PDT local time at Oak Harbor, United States [?]
Korkeus: 5 m
Mitatut arvot: Channel 1: 127 (TLM: 127 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 94 (TLM: 94 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 88 (TLM: 88 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 62 (TLM: 62 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS