Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta WT0F-2 - info
Sijainti: 47°31.95' N 122°03.15' W - lokaattori CN87XM37QT - näytä kartta - staattinen kartta
1.5 km länteen suuntaan 280° kaupungista Issaquah, King County, Washington, United States [?]
6.9 km koilliseen suuntaan 40° kaupungista East Renton Highlands, King County, Washington, United States
22.5 km itään suuntaan 111° kaupungista Seattle, King County, Washington, United States
140.0 km kaakkoon suuntaan 135° kaupungista Victoria, British Columbia, Canada
Sijainti lähetetty: 2022-03-19 02:54:58 UTC (200d 15h38m sitten)
2022-03-18 19:54:58 PDT local time at Issaquah, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2021-03-20 16:58:22 UTC (564d 1h35m sitten)
2021-03-20 09:58:22 PDT local time at Issaquah, United States [?]
Korkeus: 94 m
Projekti: Battery State Tracking
Mitatut arvot: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS