Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VE3SSV-9 - info
Kommentti: /TinyTrak4 Alpha
Mic-E-viesti: En route
Sijainti: 43°11.49' N 79°47.62' W - lokaattori FN03CE45SX - näytä kartta - staattinen kartta
13.5 km itään suuntaan 110° kaupungista Hamilton, Ontario, Canada [?]
15.9 km itään suuntaan 101° kaupungista Ancaster, Ontario, Canada
44.4 km etelään suuntaan 194° kaupungista Mississauga, Ontario, Canada
64.2 km lounaaseen suuntaan 208° kaupungista Toronto, Ontario, Canada
Sijainti lähetetty: 2021-10-21 22:32:43 UTC (1h50m sitten)
2021-10-21 18:32:43 EDT local time at Hamilton, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2021-10-21 22:30:18 UTC (1h52m sitten)
2021-10-21 18:30:18 EDT local time at Hamilton, Canada [?]
Korkeus: 197 m
Mitatut arvot: Channel 1: 123 (TLM: 123 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 79 (TLM: 79 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 93 (TLM: 93 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 69 (TLM: 69 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS