Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VE3SSV - info
Sijainti: 43°11.53' N 79°47.63' W - lokaattori FN03CE46RC - näytä kartta - staattinen kartta
13.4 km itään suuntaan 110° kaupungista Hamilton, Ontario, Canada [?]
15.9 km itään suuntaan 100° kaupungista Ancaster, Ontario, Canada
44.3 km etelään suuntaan 194° kaupungista Mississauga, Ontario, Canada
64.1 km lounaaseen suuntaan 208° kaupungista Toronto, Ontario, Canada
Sijainti lähetetty: 2022-06-29 00:52:01 UTC (21m57s sitten)
2022-06-28 20:52:01 EDT local time at Hamilton, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2020-12-10 21:54:36 UTC (565d 3h19m sitten)
2020-12-10 16:54:36 EST local time at Hamilton, Canada [?]
Mitatut arvot: Avg 10m: 0.090 Rx Erlang (TLM: 18 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 85 count/10m (TLM: 85 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS