Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VE3OIC-2 - info
Kommentti: 440 MMDVM Voice 447.30000MHz -5.0000MHz, VE3OIC_Pi-Star_2
Sijainti: 44°04.09' N 79°25.78' W - lokaattori FN04GB86KI - näytä kartta - staattinen kartta
3.5 km koilliseen suuntaan 56° kaupungista Newmarket, Ontario, Canada [?]
15.8 km itään suuntaan 110° kaupungista Bradford West Gwillimbury, Ontario, Canada
40.9 km pohjoiseen suuntaan 359° kaupungista Toronto, Ontario, Canada
57.4 km pohjoiseen suuntaan 19° kaupungista Mississauga, Ontario, Canada
Sijainti lähetetty: 2021-08-03 14:51:07 UTC (79d 10h34m sitten)
2021-08-03 10:51:07 EDT local time at Newmarket, Canada [?]
Telemetria lähetetty: 2020-10-13 01:20:33 UTC (374d 4m sitten)
2020-10-12 21:20:33 EDT local time at Newmarket, Canada [?]
Korkeus: 0 m
Mitatut arvot: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.700 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS