Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta VE1WLU-9 - info
Mic-E-viesti: In service
Sijainti: 28°13.03' N 82°14.80' W - lokaattori EL88VF02JC - näytä kartta - staattinen kartta
4.3 km länteen suuntaan 249° kaupungista Zephyrhills West, Pasco County, Florida, United States [?]
5.7 km länteen suuntaan 273° kaupungista Zephyrhills South, Pasco County, Florida, United States
36.5 km koilliseen suuntaan 35° kaupungista Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
65.3 km koilliseen suuntaan 40° kaupungista Saint Petersburg, Pinellas County, Florida, United States
Sijainti lähetetty: 2022-01-20 22:54:13 UTC (18h9m sitten)
2022-01-20 17:54:13 EST local time at Zephyrhills West, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2020-12-04 19:13:00 UTC (412d 21h50m sitten)
2020-12-04 14:13:00 EST local time at Zephyrhills West, United States [?]
Korkeus: 29 m
Mitatut arvot: Channel 1: 478 (TLM: 478 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 605 (TLM: 605 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS