Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta UR4UWA-4 - info
Kommentti: PLXDigi U=12.3V.
Sijainti: 50°32.04' N 30°36.30' E - lokaattori KO50HM28OD - näytä kartta - staattinen kartta
9.9 km kaakkoon suuntaan 125° kaupungista Vyshhorod, Kiev, Ukraine [?]
10.5 km koilliseen suuntaan 33° kaupungista Kiev, Misto Kyyiv, Ukraine
118.0 km lounaaseen suuntaan 204° kaupungista Chernihiv, Chernihivs'ka, Ukraine
Sijainti lähetetty: 2022-01-20 22:39:28 UTC (4m14s sitten)
2022-01-21 00:39:28 EET local time at Vyshhorod, Ukraine [?]
Telemetria lähetetty: 2022-01-20 22:30:23 UTC (13m19s sitten)
2022-01-21 00:30:23 EET local time at Vyshhorod, Ukraine [?]
Projekti: PLXDigi Telemetry
Mitatut arvot: Vin: 12.375 Volt (TLM: 165 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 15 Pkt (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Dg1h: 6 Pkt (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Eff1h: 99 Pcnt (TLM: 99 EQN: 0,1,0)
Eff: 90 Pcnt (TLM: 90 EQN: 0,1,0)
Bitit:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS