Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta ON7TC - info
Kommentti: APRS-IS for Win32
Sijainti: 51°09.94' N 3°27.01' E - lokaattori JO11RD49AS - näytä kartta - staattinen kartta
4.6 km etelään suuntaan 176° kaupungista Maldegem, Provincie Oost-Vlaanderen, Flanders, Belgium [?]
7.8 km länteen suuntaan 252° kaupungista Eeklo, Provincie Oost-Vlaanderen, Flanders, Belgium
71.9 km luoteeseen suuntaan 299° kaupungista Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
110.1 km lounaaseen suuntaan 221° kaupungista Rotterdam, Gemeente Rotterdam, South Holland, Netherlands
Sijainti lähetetty: 2022-01-08 17:12:54 UTC (13d 3h39m sitten)
2022-01-08 18:12:54 CET local time at Maldegem, Belgium [?]
Telemetria lähetetty: 2019-03-05 18:29:26 UTC (1053d 2h22m sitten)
2019-03-05 19:29:26 CET local time at Maldegem, Belgium [?]
Projekti: Battery State Tracking
Mitatut arvot: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS