Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta OE3FTA-9 - info
Kommentti: 438.975MHz
Sijainti: 49°10.56' N 11°43.73' E - lokaattori JN59UE72LF - näytä kartta - staattinen kartta
1.8 km pohjoiseen suuntaan 20° kaupungista Parsberg, Bavaria, Germany [?]
7.5 km kaakkoon suuntaan 146° kaupungista Velburg, Bavaria, Germany
56.6 km kaakkoon suuntaan 122° kaupungista Nuremberg, Bavaria, Germany
109.2 km koilliseen suuntaan 34° kaupungista Augsburg, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany
Sijainti lähetetty: 2021-11-02 22:12:37 UTC (35d 9h35m sitten)
2021-11-02 23:12:37 CET local time at Parsberg, Germany [?]
Telemetria lähetetty: 2019-06-20 16:44:45 UTC (901d 15h3m sitten)
2019-06-20 18:44:45 CEST local time at Parsberg, Germany [?]
Korkeus: 473 m
Mitatut arvot: Channel 1: 149 (TLM: 149 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 169 (TLM: 169 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 162 (TLM: 162 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 144 (TLM: 144 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 33 (TLM: 33 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS