Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta KD8KZG-1 - info
Kommentti: Peet Bros Ultimeter 2100 Wx Station
Sijainti: 39°29.26' N 82°02.39' W - lokaattori EM89XL57FA - näytä kartta - staattinen kartta
4.2 km kaakkoon suuntaan 114° kaupungista Glouster, Athens County, Ohio, United States [?]
12.6 km koilliseen suuntaan 38° kaupungista Chauncey, Athens County, Ohio, United States
97.4 km kaakkoon suuntaan 122° kaupungista Columbus, Franklin County, Ohio, United States
123.8 km pohjoiseen suuntaan 16° kaupungista Huntington, Cabell County, West Virginia, United States
Sijainti lähetetty: 2021-12-08 06:14:55 UTC (3m55s sitten)
2021-12-08 01:14:55 EST local time at Glouster, United States [?]
Telemetria lähetetty: 2021-04-21 06:58:13 UTC (230d 23h20m sitten)
2021-04-21 02:58:13 EDT local time at Glouster, United States [?]
Mitatut arvot: Channel 1: 53 (TLM: 53 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 1000000 (TLM: 1000000 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS