Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta JK1ZRW-12 - info
Kommentti: 145.825MHz PCSAT iGate
Sijainti: 35°53.59' N 139°24.95' E - lokaattori PM95QV94VI - näytä kartta - staattinen kartta
2.8 miles pohjoiseen suuntaan 4° kaupungista Sayama, Saitama, Japan [?]
4.7 miles etelään suuntaan 161° kaupungista Sakado, Saitama, Japan
20.9 miles luoteeseen suuntaan 312° kaupungista Tokyo, Tōkyō, Japan
33.3 miles pohjoiseen suuntaan 338° kaupungista Yokohama-shi, Kanagawa, Japan
Sijainti lähetetty: 2021-08-05 13:02:55 EDT (8m26s sitten)
2021-08-06 02:02:55 JST local time at Sayama, Japan [?]
Telemetria lähetetty: 2021-08-05 13:08:20 EDT (3m1s sitten)
2021-08-06 02:08:20 JST local time at Sayama, Japan [?]
Projekti: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Mitatut arvot: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetriatiedoista piirretyt kuvaajat asemalta JK1ZRW-12

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

[24 tuntia · 48 tuntia · viikko · kuukausi · vuosi]

Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS