Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta IR1BP - info
Kommentti: ARI Cuneo - Digipeater Montezemolo
Sijainti: 44°22.78' N 8°08.41' E - lokaattori JN44BJ61TC - näytä kartta - staattinen kartta
3.0 km pohjoiseen suuntaan 17° kaupungista Castelnuovo di Ceva, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
7.3 km pohjoiseen suuntaan 342° kaupungista Murialdo, Provincia di Savona, Liguria, Italy
63.1 km länteen suuntaan 268° kaupungista Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
84.7 km kaakkoon suuntaan 155° kaupungista Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
Sijainti lähetetty: 2021-12-07 17:25:44 UTC (7m38s sitten)
2021-12-07 18:25:44 CET local time at Castelnuovo di Ceva, Italy [?]
Telemetria lähetetty: 2020-06-27 13:28:37 UTC (528d 4h4m sitten)
2020-06-27 15:28:37 CEST local time at Castelnuovo di Ceva, Italy [?]
Projekti: Telemetry by IW1CGW
Mitatut arvot: 12.5 volt: 12.188 Volt (TLM: 111 EQN: 0,0.1098,0)
3.3 volt: 3.332 Volt (TLM: 170 EQN: 0,0.0196,0)
site temp: 26.500 GrdC (TLM: 188 EQN: 0,0.25,-20.50000)
absolute pressure: 914 hPa (TLM: 71 EQN: 0,0.2,899.8)
-: 0 --- (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bitit:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 00000000)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS