Telemetria - kartta · info · telemetria · sää · paketit · status · majakat · viestit · bulletiinit · selailu · liikkuvat · käyttäjätunnus
Voit etsiä asemia käyttäen villikortteja (*?) kutsussa. Esimerkiksi: VK*
Telemetria asemalta HB9XAR-4 - info
Kommentti: Rx-only iGate
Sijainti: 47°20.52' N 8°03.50' E - lokaattori JN47AI62XB - näytä kartta - staattinen kartta
3.7 km lounaaseen suuntaan 206° kaupungista Suhr, Bezirk Aarau, Aargau, Switzerland [?]
6.0 km etelään suuntaan 198° kaupungista Buchs, Bezirk Aarau, Aargau, Switzerland
37.1 km länteen suuntaan 266° kaupungista Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
74.3 km etelään suuntaan 168° kaupungista Freiburg, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany
Sijainti lähetetty: 2021-10-21 18:06:04 UTC (5m55s sitten)
2021-10-21 20:06:04 CEST local time at Suhr, Switzerland [?]
Telemetria lähetetty: 2021-10-21 18:07:59 UTC (4m sitten)
2021-10-21 20:07:59 CEST local time at Suhr, Switzerland [?]
Projekti: Aprx v2.9.0-31-gc629d22
Mitatut arvot: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tämä sivu sisältää APRS-asemien keräämää ja lähettämää telemetriadataa. Telemetria sisältää analogisia ja digitaalisia mittaustuloksia esimerkiksi lämpötiloista tai akkujen jännitteistä. Jotkin asemat kertovat myös binääristä tietoa kytkinten asennoista tai muista mittaustuloksista, joilla on vain kaksi tilaa (auki/kiinni, päällä/poissa päältä).
User guide · FAQ · Blogi · Keskusteluryhmä · Linking to aprs.fi · AIS-vastaanottimet · Palvelun tila · Tilastoja tietokannasta · Advertising on aprs.fi · Technical details · API · Change log · Planned changes · Credits and thanks · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS